fbpx

Una nova albada: la Llotja del Disseny prepara la seva tornada.

A la nostra increíble comunitat 💖
 
A la Llotja del Disseny hem parat, hem reflexionat i hem capejat el temporal. I, sobrtot, us hem trobat molt, moltíssim a faltar. Després d’una etapa de grisos i clarobscurs, és hora de mirar el futur amb optimisme y d’observar plegades aquesta nova albada que s’aproxima. L’equip d’Eventos Increíbles està preparat per anunciar que la Llotja del Disseny i DFactory, el mercat nadalenc de les petites creadores, estan preparant la seva tornada. Es hora de cridar ben fort que volem brillar plegades!
 
No obstant, els esdeveniments passats han tingut un clar impacte en l’estructura vital de la Llotja i ens han fet replantejar l’essència del mercat de les petites creadores. Tornarem, pero ho farem canviats, amb un nou format i amb renovat vigor. El quan i el com encara son preguntes que no tenen resposta. L’on és clar: la nostra estimada Porxada de Granollers.
 
La Llotja rependrà, en un futur pròxim, la seva activitat. Però ho farà en un nou format: l’edició trimestral. Una modalitat que ens permetrà treballar amb un equip més reduit i dinàmic un conjunt de trobades explosives a la Porxada. Concentrarem la nostra il·lusió en una trobada cada 3 mesos. ¡Quines ganes! I sí, ho avançem: seran edicions temàtiques. Fa un any vam començar amb aquesta aposta clara per la qualitat, la diversitat i la generació de coneixements en edicions que tinguessin un nuncli temàtic clar. Si busques el calendari, no el trobaràs. Està en producció i és un dels nostres secrets més ben guardats. Aviat, amigues, aviat.
 
Pero una ocasió com aquesta havia de tindre alguna sorpresa. DFactory, el mercat nadalenc de les petites creadores, ja té data. Apunta: 17, 18 i 19 de desembre a l’antiga fàbrica textil Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Granollers. Per totes les creadores interesades en participar-hi: aviat podreu enviar la vostra sol·licitud. Recorda que només hi ha 60 espais i que cada any rebem més de 400 peticions, així que prepara el teu millor somriure i desplega tota la teva actitud handmade.
 
Una nova albada, amigues. 🌄
Els vostres amics de la Llotja del Disseny 

Vols que que t’avisem quan tinguem data de tornada? Escriu el teu correu aquí.

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.