fbpx

EL NOSTRE EQUIP

La Llotja del Disseny és un esdeveniment desenvolupat per el petit equip de Eventos Increibles. Qui diu petit equip, diu duo 😉 ¿Ens vols conèixer? Aquí tens els nostres perfils. Ah, i no deixis de buscar-nos a qualsevol dels esdeveniments que organitzem, sempre hi som presents!

Àlex Marés

Founder + All Tasks Boy

Eva Millán

Plant Manager

LA NOSTRA HISTÒRIA

Els orígens de la Llotja del Disseny cal situar-los al 2015 quan dos apassionats de les botigues pop up i els mercats handmade que solen poblar el nord d’Europa decideixen traslladar aquest fenòmen a Granollers, la seva ciutat d’orígen i capital del Vallès Oriental. 

Fruit d’aquesta iniciativa neix DFactory, la Fàbrica dels regals, un dels mercats nadalencs de petits creadors més populars de Catalunya. Aquest mercat, encara vigent i que el 2020 celebrarà la seva sisena edició, evoluciona amb el pas del temps i esdevé un mercat de referència. I el 2017, l’Ajuntament de Granollers, valorant la bona marxa del mercat, decideix encarregar un nou projecte, aquest de caire ja mensual, que tindria lloc a la Porxada de Granollers, un dels espais més emblemàtics de la ciutat.

La Llotja celebra la seva primera edició el març de 2017 reunint a una vintena llarga de creadors i artistes. Des de llavors, el mercat ha crescut en participants, en visitants i en activitats complementàries, sempre mostrant el seu suport per la comunitat d’artistes i artesans que s’hi apleguen mensualment.

T’esperem a la Llotja del Disseny! 

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.