fbpx

Disseny a la Fira de l’Ascensió: el Mercat de Creadors

La Fira de l’Ascensió de Granollers

Fira, fira, fira! La Fira de l’Ascensió de Granollers és un dels esdeveniments més populars i concorreguts del Vallès Oriental, i té un origen llunyà: són ja més de 70 edicions! La Fira de l’Ascensió va nèixer l’any 1950 amb un objectiu: congregar una mostra de cada sector representatiu de l’economia, la cultura i la societat vallesana al centre de la seva capital, el Vallès Oriental. En un inici la Fira de l’Ascensió ocupava, durant 4 dies, el Parc Torras Villà de Granollers. L’any 1995, amb una Fira en plena expansió, els organitzadors decideixen traslladar-la al que és el seu recinte actual: el Parc Firal de Granollers. La Fira reuneix a més de 60.000 persones i un entorn dinàmic, popular i canviant, on s’hi apleguen sectors com el ramader, els serveis, el comerç, l’oci, la restauració i, des de fa un any, el disseny independent.

Què és el Mercat de Creadors de l’Ascensió

El Mercat de Creadors de l’Ascensió és un mercat de petits creadors que busca acostar la vibrant comunitat local de dissenyadors independents al públic que visita la Fira de l’Ascensió. El Mercat de Creadors és un espai dinàmic i inclusiu on fer realitat la nostra passió compartida pels objectes fets a mà per una comunitat vibrant de makers i doers locals. El Mercat de Creadors de la Fira de l’Ascensió és una carpa de més de 500m2 on trobar desenes d’articles innovadors, sostenibles i estètics.

Què trobar al Mercat de Creadors de l’Ascensió

Una ullada als makers participants al Mercat l’edició 2019 et donarà una idea de la màgia que si pot desplegar: la Vida en un Kit, de la dissenyadora vallesana Laura Vifo, que omple estanteries i més estanteries de caixes plenes de sorpreses (kits pel dia del pare, kits per futurs nadons, kits per parelles aventures, i més..!) o els dissenys africans de Ukat, dissenyats a Barcelona i handmade a Senegal. Son una autènica explosió de colors amb un origen ètic 100% certificat. Les propostes són per a tots els públics, tant grans com petits, com bé n’és testimoni la roba infantil feta a ma de la Filla del Núvol: cómoda, creativa, diferent i… 100% Mercat de Creadors de l’Ascensió.

No pots marxar de la Fira de l’Ascensió sense…

Treure el cap (i el nas!) per la Mostra Gastronòmica. Si el disseny i la moda independent tenen un paper destacat al Vallès, el sector més foodie no podia quedar-ne apart. La Mostra Gastronòmica reuneix fins a 10 restaurants locals on tastar propostes fetes a foc lent i de quilòmetre 0. Un espai on gaudir d’una comunitat d’artesans locals apassionats de la gastronomia. Podràs endur-te un tros del vallès a la boca a preus populars.

Què: el Mercat de Creadors de la Fira de l’Ascensió

On: a la Fira de l’Ascensió de Granollers

Quan: divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de maig.

       
Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.