fbpx

Ja pots firmar el Manifest “Jo amb els Mercats de Petits Creadors”

La Llotja del Disseny ho tenia clar, firmar el Manifest “Jo amb els Mercats de Creadors” era pràcticament una obligació. Aquest manifest neix de la col·laboració entre un col·lectiu d’Organitzadors de Mercats i diversos Creadors que, preocupats per l’esdevenir dels últims fets, manifesten:

A causa de l’actual pandèmia de Covid19, les restriccions de moviments, les cancel·lacions d’esdeveniments, la limitació d’aforaments i tot tipus de restriccions a la mobilitat de les persones s’han convertit en una realitat amb la qual hem de conviure. Aquests mecanismes, tot i que puntualment efectius, tenen un impacte demolidor en el sector dels Mercats de Creadors. Aquests esdeveniments necessiten d’una presència continuada en entorns urbans, de manera que qualsevol tipus de restricció de moviments té un resultat catastròfic en el seu dia a dia.

Els Mercats de Creadors són una font d’ingressos vital per a centenars i milers d’economies dinàmiques, responsables i en molts casos unipersonals: petits tallers de sastreria, il·lustradores, projectes independents de confecció de moda infantil, joieres artesanes i petites creadores que ofereixen articles de disseny fets a mà. Si bé la venda en línia cada vegada té un pes més destacat en les seves economies, és en els entorns físics i reals dels Mercats de Creadores a on aquests projectes emprenedors poden crear la seva pròpia comunitat, entaular relacions a llarg termini i treballar per a una facturació estable i duradora.

Aquests Mercats solen celebrar-se en espais a l’aire lliure, garantint a si una excel·lent ventilació creuada que, com nombrosos estudis mèdics afirmen, ajuden a prevenir enormement qualsevol infecció per Covid19 mitjançant aerosols. A més d’aquestes característiques, els Mercats de Creadores solen ser espais amb una elevada rotació de visitants, factor que afavoreix que difícilment es traspassin els 20 minuts d’exposició necessaris per a generar una nou contagi. Els Mercats de Creadors són espais segurs de Covid19.

Signa tu també el Manifest “Jo amb els Petits Creadors“! 

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.