fbpx

LA LLOTJA DEL DISSENY
INSCRIPCIONS TOUR 2020

Reserva el teu espai a qualsevol de les 11 edicions del tour 2020 de la Llotja del Disseny, el mercat dels petits creadors. Només cal que cliquis l’edició que vols, sel·leccionis l’espai expositiu que t’interessa i ens expliquis el teu projecte. IMPORTANTel pagament de la reserva online no implica l’acceptació per part de la Organització per participar a l’edició sol·licitada. La Llotja del Disseny valorarà cada una de les sol·licituds i, en cas de no ser acceptat, realitzarà via Stripe el retorn dels imports abonats. Més informació sobre el procés de selecció aquí.

 

EDICIONS TARDOR / HIVERN

Ara amb espais compartits amb la teva millor amiga, la il·lustradora. amb la marca que vas conèixer el finde passat. amb la teva cosina i la seva ceràmica.

Ara la Llotja t’ofereix la possibilitat  de compartir amb una altra marca qualsevol dels espais expositius.

Necessites més informació abans de fer la teva inscripció? Fes una ullada  l’apartat informatiu. L’Edició en que volies participar ja és plena? Apunta’t en llista d’espera. 

Scroll to Top

¡WOW!

¿Encara no tens clar si participar o no? Abans de marxar, perquè no t’apuntes al newsletter de la Llotja? D’aquesta manera et tindrem en compte per properes ocasions.

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.