fbpx

PREGUNTES FREQÜENTS

EL RECINTE

La Porxada és l’espai més cèntric de tot Granollers. S’ubica entre els carrers Anselm Clavé i Sant Roc. Segons xifres auditades pel propi Ajuntament, un dissabte hi poden passar fins a 60.000 persones per les interseccions d’aquests carrers. La Porxada es nodreix de gran part d’aquest públic.

La Porxada és una gran plaça amb un porxo (400m2) ubicat al seu centre. Part del mercat, els espais sota el porxo, s’hi ubiquen allà. Una altra part, els espais a les carpes, s’hi ubiquen a fora del porxo.

Aquelles persones que ens visiten solen fer-ho a peu, ja que el centre de Granollers és un espai completament peatonal. La ciutat està comunicada per tren i bus amb les principals ciutats de la rodalia, incloent Barcelona o Vic, per exemple.

DISTRIBUCIÓ I MOBILIARI

Aquí trobaràs un exemple de la distribució del mercat. A grans trets, hi ha una sèrie d’espais sota el Porxo (anomenats PORXO 01-40), i una sèrie d’espais fora del porxo, les carpes (anomenats CARPA 01-30). En tot cas, recorda que poden haver-hi canvis en les distribucions de cada edició, atenent a criteris com ara la disponibilitat d’espai a laplaça, pel que és millor que ho revisis a cada una de les edicions aquí.

Els espais bàsics del Porxo fan 2,2 d’ample per 2,2 de fons i els espais 3x3 fan 3m d'ampler per 2,3 de fons. Els espais a les carpes fan 2,2 d’ample per 1,8 de fons. Tots ells tenen un element separador de l’espai de darrere i els dos laterals oberts. Els espais sota el porxo no tenen carpa, ja que queden coberts pel propi porxo, mentre que els espais a les carpes, com el seu nom indica, en disposen de una proporcionada per l’organització. Més detalls sobre els espais expositius aquí.

L’organització proporciona una taula gran (un llistó de fusta de 180x80cm sobre cavallets), una taula petita (un llistó de fusta de 120×80 cm sobre dos cavallets) o bé dues burres (150cm cada una), segons s’hagi detallat a la reserva. El material és subjecte a disponibilitat. A més, es proporciona UNA cadira plegable per espai. Tots els espais disposen d’endoll.

El mobiliari es podrà recollir en tres grans gàbies que hi ha a la plaça en el moment en que els expositors hi arribin. El expositors poden recollir el seu material allà i preparar-lo al seu espai. Un cop acabant el mercat, el nostre personal recull tot el material.

El porxo disposa de sistema d’enllumenat públic. A més a més, l’Organització penja un castell de llums a 3 metres d’altura. Les carpes tenen il·luminació pròpia. No obstant, es recomana sempre portar llum adicional. Tots els espais tenen endoll.

En realitzar la reserva de cada espai podreu triar l'espai que voleu ocupar. Per fer-ho, us podeu guiar pel mapa amb la distribució d'espais de cada edició (recorda que poden haver-hi canvis entre edicions.

EL PROCÉS DE RESERVA

Sempre i quan vulguis assegurar-te de disposar d’una plaça a l’edició, sí. En aquesta mateixa pàgina podràs triar l’espai que vols reservar i detallar el mobiliari que vols reservar. Si no estàs segur encara de participar-hi però vols estar al corrent de les properes edicions, apunta’t al nostre newsletter aquí. Recorda: no acceptem reserves reserves per correu ni altres mitjans que no sigui la web.

L’0rganització revisa cada una de les reserves rebudes per assegurar-se que els participants de cada edició compleixen requisits com ara la qualitat dels acabats, la innovació del mateix, si són objectes fets a mà i/o externalitzats de manera ètica, entre d’altres. Aquelles reserves que no compleixin amb aquests estàndards seran cancel·lades i els imports ja pagats retornats de nou.

L’Organització revisa cada una de les reserves rebudes en un plaç no superior a les 48 hores. Si la reserva no és acceptada, es procedirà a l’abonament de la mateixa. Rebràs un correu des de Stripe, avisant del retorn dels imports, i un altre des de la Llotja del Disseny avisant de la cancel·lació de la reserva. Aquests imports es retornaran a la mateixa tarjeta de crèdit utilitzada per fer el pagament.

L’Organització només avisa en el cas de les reserves no acceptades, i sol fer-ho en 48 hores. Per tant, si no reps cap correu per part nostra, has estat acceptat.

En la majoria dels casos, sí. No obstant, l’Organització es reserva el dret a fer aquells canvis i modificacions que consideri pertinents per assegurar que el mercat llueix genial.

Només cal que sel·leccionis al desplegable l’espai que vols i automàticament t’apareixerà el preu del mateix. Recorda que hi ha diversos tipus d’espais i que el preu varia entre ells.

Si, pots fer-ho. Recorda que ens ho has d’indicar al formulari i detallar la informació de les dues marques. Us aconsellem calcular bé l’espai o directament optar pels espais més grans, els del Porxo 3×2.

En el moment de fer la reserva podràs detallar el mobiliari que vols. Hi ha diverses opcions i totes elles estan incloses en el preu. Sí, també pots portar el teu propi mobiliari. Tots els espais disposen d’un endoll amb 75 watts de potència.

HORARIS, MUNTATGE I LOGÍSTICA

La Llotja del Disseny obre de 11:00 a 21:00 cada edició. No obstant, aquelles edicions més estiuenques pot ser que variïn d’horari. L’organització avisarà en tot cas.

L’horari per a muntar és de 08:30 a 11:00. Recordem que a les 10:30 tots els vehicles han de ser enretirats de la plaça sota risc de multa per part de la policia local. L’accés a la plaça es farà per la intersecció entre el carrer Sant Josep i el Carrer Sant Jaume. Només cal accedir a la zona peatonal per aquest punt, deixar l’església a ma esquerra i s’accedirà a la Porxada.

Si. Els vehicles poden accedir fins a escassos metres del recinte, aparcar 30 minuts a la plaça, descarregar i enretirar el vehicle.

El mobiliari es podrà recollir en tres grans gàbies que hi ha a la plaça en el moment en que els expositors hi arribin. El expositors poden recollir el seu material allà i preparar-lo al seu espai. Un cop acabant el mercat, el nostre personal recull tot el material.

A partir de les 21:00 es podrà tornar a accedir a la plaça amb cotxe per començar a recollir l’espai. En casp cas es podrà accedir abans d’hora sense consulta prèvia amb l’Organització.

Sí, a 4.-€/dia. Trobaràs tota la informació aquí.

ACTIVITATS I OCI

La plaça sempre disposa de fil musical. A més a més, es programen activitats musicals de tarda, i, en alguns casos, també de dia.

La Llotja del Disseny és un espai idoni per a vindre amb canalla. Podran jugar i còrrer per la plaça. A més, en algunes edicions hi ha extensos jocs infantils programats, a part dels talles per a tots els públics.

En principi totes les despeses relacionades amb activitats les sufraga la pròpia organització. No obstant, l’Organització es reserva el dret a aplicar algun tipus d’entrada per a aquelles activitats que puguin tindre un import més elevat.

ALTRES DUBTES

Estiu
20 de juny, Felices de nou!
4 de juliol, la Llotja Beach

Inscripcions obertes 10 de maig 2020

Tardor
5 de setembre, The Return
12 de setembre, la Petita Llotja * Temàtica infantil
3 d’octubre, Eco Revolution * Temàtica Ecologia
10 Octubre, Spring Vibes
7 de novembre, Colors d’Hivern
28 de novembre, Loca Navidad

Inscripcions obertes 10 de juliol 2020

Si, l’espai disposa d’un emprovador amb mirall sota el Porxo. A més, hi ha un segon mirall (sense emprovador) a l’altre costat del recinte.

La Porxada disposa de wifi pública. No obstant aquesta no garanteix la potència necessària per a tots els TPV’s. Recomanem utilitzar TPV’s amb targeta sim o d’altres sistemes, com per exemple Zapier.

No, l’accés a la Llotja del Disseny és completament gratuït.

Sí, sense problema. Es recomana, a més a més, dur-los sempre lligats.

CANCELACIONS DEL MERCAT

L’organització es reserva el dret a cancelar el mercat sempre i quan les condicions meteorològiques així ho aconsellin. No obstant, aquesta cancel·lació només afectarà a l’espai de les Carpes. Els espais del Porxo, en ser un espai més ampli i cobert, es desenvolupen de la mateixa manera.

No, no es retorna cap dels imports prèviament pagats.

La nostra política de cancel·lació és aquesta:
(i) Si el participant cancel·la la seva participació com a mínim quince (15) dies abans de l’esdeveniment, l’Organització oferirà una plaça per a una edició futura sense cap tipus de penalització.
(ii) Si el participant cancel·la la seva participació en l’esdeveniment en un termini de catorze (14) dies o menys abans de l’esdeveniment, aleshores Eventos Increibles no podrà oferir cap reemborsament, degut a les complicacions de trobar un substitut en llista d’espera per aleshores.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE CANCEL·LACIONS I CONDICIONS AQUÍ

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.