fbpx

ACCÉS I MUNTATGE

ACCÉS A LA PLAÇA

HORARI: de 08:30 a 09:30

INSTRUCCIONS: accedir a la Plaça de l’Església (cantonada C/ Sant Josep amb C/ SantJaume) travessant els pivots automàtics, que trobareu abaixats. Des de allà, continuar recte passant de llarg l’Església i travessar el petit tros de carrer peatonal que dóna a la pròpia plaça. Cal descarregar el material i endur-se el vehícle al pàrquing habilitat a tal efecte (informació sobre pàrquings al peu de pàgina).

MUNTATGE

HORARI: de 09:30 a 11:00.

NOTA: a les 10:30 acaba el termini d’accés per a vehícles a la zona peatonal. Els vehícles que quedin a la plaça corren risc de multa per part de la Policia Municipal.

INSTRUCCIONS: els espais expositius del Porxo estan numerats amb guix al terra de la plaça (del 1 al 40). Els espais expositius de les Carpes estan numerats amb cartells al terra. L’expositor disposa de dues hores pel muntatge de l’espai.

HORARI OBERTURA AL PÚBLIC

HORARI: de 11:00 a 21:00.

NOTA: s’espera afluència de públic durant el muntatge i el desmuntatge, degut al caràcter públic i obert de la Plaça de la Porxada

DESMUNTATGE

HORARI: de 21:00 a 21:45.

INSTRUCCIONS: és obligatori recollir a partir de les 21:00. En aquest moment es podrà accedir de nou amb el vehicle a la Plaça de la Porxada, seguint i respectant les instruccions donades per accedir-hi

APARCAMENT PER A VEHÍCLES

Els expositors de La Llotja del Disseny disposen d’una tarifa molt econòmica en un dels pàrquings blaus de la ciutat. Són 4 euros per tot el dissabte. L’adreça del pàrquing és:

Pàrquing Auditori (C/Ponent, 41- C/ Rafael Cassanova,38)

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.