fbpx

Fer sabó sòlid a casa, una experiència gratificant! – Tutorial amb Floconut

Hola amics! Voleu fer sabó sòlid a casa? 💛

Estem súper excitats pensant en el material que us hem preparat avui: com fer sabó sòlid a casa! L’equip de la Llotja segueix mostrant la feina i la passió de la nostra comunitat d’artistes i creadors, i avui col·laborem amb Floconut per preparar-te aquesta fantàstica infografia. La Ivette, el somriure darrera d’aquest projecte, t’explica com fer, de forma segura, sençilla i gratificant una peça de sabó sòlid a casa.

Spoiler: porta canyella i taronja, i quasi que el podem olorar des de aquí! Llegeix tots els pasos, un per un, i tingues present seguir les instruccions i normes de seguretat que s’hi indiquen. Us animem a totxs a posar-lo en pràctica i mostrar-ne el contingut a xarxes amb el hastag #faigsaboambFloconut. 

Vols desarregar-te la infografia en pdf? Aquí la tens.

Sobre Floconut: De petita els meus pares em van donar l’oportunitat de viatjar en furgoneta per tot Europa. Els nostres viatges eren humils i sense grans pretensions tot i que els aprenentatges i les aventures tenien un valor enorme. De gran, ja, vaig seguir viatjant pel meu compte. Sempre en països desfavorits intentant col·laborar en projectes de cooperació. Tots aquests viatges van deixar empremta en el meu cor. El món s’obria davant meu mentre descobria que no totes les realitats són fàcils i que el món no somriu a tots. No obstant, en aquests viatges em vaig adonar que tots compartim el mateix món i que tots podem contribuir a canviar-lo.

També vaig estudiar naturopatia, quiromassatge, aromateràpia, teràpies naturals, fins arribar a la cosmètica natural. En un taller organitzat per l’ajuntament vaig descobrir el món dels sabons i des d’aquest dia ja no vaig poder parar, em va captivar. Fórmules, olis, aromes, plantes, colors, … vaig trobar en els sabons la possibilitat de crear i fluir.

Amb Floconut he descobert la via per on alliberar la meva creativitat i em permet arribar a les persones amb un missatge clar: ‘ACTUEM PER CANVIAR EL MÓN, ÉS A LES NOSTRES MANS !!! + info aquí

Si tens qualsevol dubte, la Ivette et resoldrà aquells dubtes que puguis tindre. Ja ho saps, oi, que els nostres artesans són una pasada? Contacta amb Floconut aquí.

Per a una experiència més gràfica, ha Floconut han preparat aquestes imatges que acompanyen a diversos dels pasos inclosos a la infografia. Te’ls adjuntem. Recorda seguir les recomanacions de seguretat i fer moltes fotos!

1. Ingredients i materials per fer sabó sòlid a casa

Ingredients i estris per fer sabó sòlid a casa

2. Incorporar i barrejar els ingredients

Barrejant els ingredients per fer sabó sòlid a casa

3. Dividir la traça en dues parts

Dividim les dues traces del sabó sòlid

4. Emmotllem el material resultant

Motlles amb el sabó sòlid ja afegit

5. Donem forma al producte emmotllat

Decorant els talls de sabó sòlid ja assecats

6. Decorem amb taronja deshidratada

 

7. Passades 24 hores desmotllem i tallem el sabó sòlid

Talls de sabó sòlid ja assecats

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.