fbpx

XATA D’OR

Orxata artesana

Xata d’Or és un somni, una il·lusió feta realitat quan, al 2019, el seu fundador, Francesc Gesa, mogut per la passió que sent per l’Orxata, decideix embarcar-se en un nou repte personal i empresarial, allunyat de tot el que havia fet fins aleshores i posa en marxa una Orxateria que esdevingui referent nacional, amb un nou concepte de venda a Catalunya; la venda ambulant i a domicili d’Orxata sense menystenir l’artesania i qualitat del producte. Estableix el seu obrador a la Roca del Vallès i el primer “carro” ambulant comença a vendre a la ciutat de Granollers. La qualitat de l’Orxata aconsegueix ser valedora ben aviat de la fama d’aquesta Orxata a la ciutat. Al 2020 ja comença la venda d’Orxata a domicili a tot el territori peninsular espanyol.

COM ELABOREM L’ORXATA ?

A Xata d’Or, treballem amb les millors xufes d’Alboraya, amb certificació Denominació d’Origen Xufa de València per elaborar una Orxata 100% natural de màxima qualitat i gust.

La nostra Orxata és elaborada amb xufa, aigua i sucre. No afegim cap conservant, saboritzant ni colorant, així com tampoc utilitzem cap procés tèrmic o químic per evitar alterar-ne el gust i les seves propietats nutricionals. És per aquest motiu que la vida útil de la nostra Orxata no va més enllà dels 3 dies.

Per garantir la màxima qualitat i frescor, l’elaborem tant sols unes hores abans de la seva venda, aconseguint que els clients gaudeixin d’una de les millors Orxates de tot Espanya.

COM LA VENEM ?

Els carros són els nostres punts de venda al públic. Totalment respectuosos amb el medi ambient, mantenen la orxata freda tal i com es feia abans, amb gel. No consumeixen electricitat i els envasos amb que servim l’Orxata són, o bé reciclats, reciclables i/o biodegradables i compostables.

Coneix més sobre la marca

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.