fbpx

Thymus organic soaps

Sabons & Bàlsams

Qui som?
Thymus Organic Soap neix a Arbeca, bressol de l’oliva arbequina, terra de secà, on tot i les dificultats del terreny, la falta d’aigua, les gelades i les altes temperatures de l’estiu, neixen plantes tant beneficioses com la lavanda, l’hipèric, la rosa canina o la calèndula. Totes elles amb propietats excel·lents per al nostre cos.

Una empresa familiar i artesanal que neix per la passió per la natura, per voler aportar el nostre gra d’arena en la lluita contra la contaminació i el consum de productes nocius pel nostre planeta. Una empresa que s’alimenta de l’energia que transmet veure la fortalesa de les plantes i arbres que creixen i tenyeixen de color el nostre entorn.

I com aportem aquest gra d’arena? Creant un producte 100% biodegradable, i gràcies al procés de saponificació en fred, no originant cap residu contaminant en la seva elaboració.

El que ens distingeix d’altres productors, és la base de tots els nostres sabons i cosmètics: l’oli ecològic d’oliva verge extra CIMAL, un oli nascut a les nostres finques, collit amb les nostres mans.

Thymus ofereix l’experiència i la seguretat necessària per confiar-li el més important, el vostre cos.

Experiència de més de 10 anys en investigació, treball i esforç, aplicats a les formulacions pròpies que només es poden assolir amb anys de perfeccionament i amb la millor matèria prima.

Seguretat perquè tots els nostres productes estan aprovats per un responsable tècnic, dins d’un obrador certificat.

El que no ofereix són: conservants, productes derivats del petroli, oli de palma, greixos animals, perfums sintètics, sulfats, ni altres components químics utilitzats per augmentar el nivell d’espuma que contenen els sabons comercials.

Si estimes el teu cos així com el teu planeta, utilitza productes naturals, suma’t al residu zero.

Coneix més sobre la marca

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.