fbpx

PIGA

moda etica natural

PIGA és una marca de roba sostenible principalment per a dones, dissenyada i fabricada a Barcelona apostant així pels productes de proximitat, Km0.
L’univers de PIGA està comprès dins de l’harmonia, la tranquil·litat i el silenci on veiem la progressió natural del temps i per tant la degradació de tota matèria. PIGA busca la bellesa d’allò que és imperfecte, defectuós o inacabat, descrit per la presencia dels processos naturals dins d’una atmosfera íntima i sincera. Una estètica atenta als detalls, delicada i sense efectes afegits. PIGA és minimalista i geomètrica, eliminant així tota al·lusió simbòlica per centrar la mirada en qüestions purament formals: el material, el color i el volum. Els detalls que passen desapercebuts son els que marquen la diferència.
PIGA crea el mínim residu possible i utilitza materials naturals, orgànics, biodegradables, ecològics, reciclats i sense químics, en definitiva sostenibles de primera qualitat. PIGA és còmode, confortable i simple però també versàtil, sòbria, elegant, formal i atemporal, lluny de la dictadura de les tendències.
En resum PIGA és una marca de roba de dona on tots els productes son sostenibles, econòmicament justos, de proximitat i responsables amb el medi ambient. Una firma ecofriendly, feta a mà i que aposta per el Slow Fashion, la moda pausada i pensada fins a l’últim detall.

Coneix més sobre la marca

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.