fbpx

KOKORA

Estampació tèxtil orgànica

Des de petita que remeno colors i formes, sempre creant traient la llengua fora, com enfilant els detalls amb passió. Passen els anys, et fas adulta i t’adones que la teva feina (afició) pot arribar a ser la teva vocació, només has de saber trobar com donar-li forma.

Durant molts anys, he fet del disseny una forma per a comunicar-me cap a l’exterior. Dissenyo perquè m’agrada crear. Dissenyo perquè m’agrada comunicar.

I un dia em vaig dir que una peça tant útil i menyspreada, com és el drap de cuina, també es mereix un bon disseny! I aquest és l’inici.

No m’he quedat amb els draps, m’agrada crear peces pràctiques i a la vegada boniques, úniques i elegants, per a utilitzar i embellir més la teva llar. Selecciono les teles amb cura, intentant innovar en alguna peça cada temporada i sempre utilitzant (matèries/fibres/teixits) orgàniques com el cotó i el lli. Apostant per la sostenibilitat. Estampades totalment d’una manera artesanal amb tintes ecològiques utilitzant la tècnica del block carving.

Maite Garcia
KOKORA

Coneix més sobre la marca

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.