fbpx

KAKIMATE

Roba ecologica per nens i dones

L’origen de Kakimate
De l’amor per les coses belles, neix Kakimate, de la mà de la Meri i la Ivet, dues amigues que buscaven convertir la seva passió per la moda en moda respectuosa, orgànica, ètica i així aportar a la seva creativitat punts extra de valor.

La història va avançant i la Meri enfoca el seu talent a reproduir obres d’art úniques, belles i sensibles, mentre que la Ivet, després d’una pausa de 9 mesos i molt pensar, va donar el pas i va decidir treure la marca a la llum.

La Ivet sóc jo, la qual emprèn Kakimate, la dissenyadora independent i emergent de Barcelona, ​​a la que li apassiona la seva feina i la que decideix portar una vida plena combinant la seva feina de dissenyadora amb l’ésser mare de dos personetes.

Kakimate i els seus dissenys estan pensats per a nens i nenes d’esperit lliure i ànimes que volen i salten. Dissenyem roba per anar còmodes, roba que marca la llibertat de moviment, amb un estil distintiu, individual, ideal per a la vida quotidiana i una cosa molt important, estampats únics, fets a mà i dissenyats per a cada col·lecció.

Creem productes provocadors, productes de desig.

Coneix més sobre la marca

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.