fbpx

CERUSA

Encuadernació i llibretes artesanals

Sobre la marca:

El taller de Cerusa està format per un equip de professionals especialitzats en el tractament de diferents suports i tècniques. És a dir, la nostra formació ens capacita per tractar de forma singular cada una de les obres que ens arriben, independentment de la seva tipologia i composició.

La idea del taller de restauració de Cerusa va nèixer ja en els nostres anys d’estudiants del Grau en Conservació-Restauració de Béns Culturals a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Allà ens vam conèixer, vam compartir experiències i vam demostrar interés per diferents especialitats.

Després d’uns anys treballant pel nostre compte en l’àmbit del patrimoni, col·laborant amb diverses institucions i ampliant la nostra formació, finalment, al 2018, va arribar el moment d’iniciar el projecte de Cerusa.

Mitjançant el nostre projecte, esperem, no només contrubuir la conservació de la nostra herència patrimonial, sinó també ajudar a posar en valor tots els béns culturals independentment de la seva procedència, autoria o valor econòmic. També creiem en la importància de fer difusió de la nostra feina per tal fer visible la nostra professió.

Més informació:

Cerusa conservació i restauració de patrimoni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.