fbpx

Colors d'Hivern

7 de Novembre
Edició moda i complements d’hivern
Plaça de la Porxada, Granollers
11:00 a 20:30

La Llotja va néixer amb un clar objectiu en ment: ajudar-te a teixir relacions amb la nostra comunitat de creadores i dissenyadores locals ja fos a l’estiu, a la primavera o… a l’Hivern! 

❄️❄️❄️

Perseguint aquesta meta vam preparar l’edició Colors d’Hivern. Quina gran oportunitat per seguir mostrant el teu suport als teus projectes handmade preferits i, perquè no, renovar el teu armari d’hivern al mercat més acollidor de tots. 

❄️❄️❄️

Serà una edició preparada amb una idea principal: protegir-nos a totes i desenvolupar un entorn segur i lliure de Covid19 aplicant les més estrictes mesures higièniques. Tingues en compte que passejar per mercats a l’aire lliure és una de les experiències de compra més segures que pots practicar! 

❄️❄️❄️

EXPOSITORS

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

ACTIVITATS

Concert itinerant!

de 18:00 a 19:00

amb The Jaç Messengers

Dissabte et portem un concert itinerant adaptat a totes les mesures higièniques: sense aglomeracions. 🙌 The Jaç Messengers tornen a la Porxada per omplir de sons els seus racons. Tu fes les compres tranquila, que la música ja vindrà a tu. 🎶😜

The Blues Parade!

de 19:30 a 20:30

amb Brian Zitodwski

A la Llotja hauràs d’esperar uns dies per escoltar nadales, perquè a l’edició Colors d’Hivern hi sonarà… Blues! De la ma del músic chilè Brian Zitdowski – One Man Band. Dissabte blues parade itinerant de 19:30 a 20:30! 

COM ARRIBAR-HI

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.