fbpx

A la Llotja parem per poder continuar

A les nostres estimades amigues i amics:
 
Hem decidit fer una – llarga – pausa. Les coses (Què dir!) han sigut intenses aquest any, i aquesta aturada busca tant aportar tranquil·litat al nostre equip com evitar les incerteses econòmiques que ens han acompanyat els passats mesos.
 
El passat mes de juny, després de tres mesos de confinament estricte, la Llotja del Disseny i l’equip que la impulsa va pendre una valenta decisió: re-obrir el calendari d’edicions adaptant-les a totes les mesures sanitàries necessàries. A l’horitzó, esperança. Darrera aquesta decisió hi havia la idea de seguir recolzant la nostra comunitat de doers i makers necesitada, després de 4 mesos de pandèmia, de renovar la seva presència als nostres carrers i places per reprendre el contacte amb els centenars d’apassionats del disseny independent que ens visiten en cada edició.
 
No obstant, com ràpidament es va fer evident, la pandèmia era lluny d’acabar. En els mesos següents a la re-obertura la Llotja del Disseny va haver de fer front a noves restriccions que aviat es van convertir en tancaments totals. Malgrat la predisposició de la nostra Organització per adaptar-se al nou panorama sanitari, a mesura que el temps passava es feia cada vegada més difícil acomodar-se així i entendre les restriccions que apareixien a un ritme pràcticament setmanal. Aviat la inseguretat jurídica va esdevindre una nova companya de viatge i la dificultas per entendre la disparitat de criteris i raonaments aplicats en els protagonistes d’un mateix sector econòmic van crèixer fins a nivells difícilment gestionables. Un projecte que ja ha de fer front a elements com el clima o a complicacions administratives, no pot ser desenvolupat de manera profesional amb aquests nivells d’incertesa. 
 
A mesura que les cancel·lacions s’han anat succeint, la incertesa organitzativa s’ha transformat en econòmica. Fer front a suspensions, en alguns casos a dos dies vista de l’inici de l’edició, ha minat els recursos financers de la Llotja i, per tant, ens ha allunyat de la nostra missió. Després de més de 6 mesos en aquesta situació és més que obvi que mantenir el calendari obert i celebrar futures edicions és insostenible. 
 
La Llotja va nàixer amb una visió clara: una Porxada plena de petites creadores, amb una estètica elaborada i una atmosfera agradable i plaent. Però amb el nostre coneixement, passió i motivació no n’hi ha prou per assolir aquest objectiu. Aquest projecte, com milers més en el nostre país, necesita que aquesta pandèmia acabi i la estabilitat torni a instaurar-se entre nosaltres.
 
Per tot això, fer una pausa és necessari fins que aquesta situació esdevingui real i la nostra comunitat pugui tornar a vibrar a la Porxada. Pot ser qüestió de tres mesos o podria trigar més. La nostra esperança: que sigui el més aviat possible!
 
Ens veiem aviat.
Els vostres amics de la Llotja del Disseny  💖

Vols que que t’avisem quan tinguem data de tornada? Escriu el teu correu aquí.

Scroll to Top

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

¡Fes crèixer el teu projecte!

Subscriu-te al nostre newsletter i no et perdràs cap de les properes convocatòries. ¡Easy peasy!

Obrir el xat
1
¿Podem ajudar-te?
¡Hola! 👋 ¿Podem ajudar-te en alguna cosa? El nostre equip te la resoldrà aquí mateix.